torstai 27. maaliskuuta 2008

Bigshotilla kortteja

Nyt on tullut cuttlebugin kohokuviointitaskuja ja kirjaimet. Skannerikurssi pitää näköjään pyytää mieheltä, värit kärsii kovasti mun skannauksessa. Mutta laitan kuitenkin nyt esille nämä.

Ystäväni Minna sai minut ajattelemaan tyyliäni. Ainahan olen tehnyt laidasta laitaan, mutta nyt oli jotenkin luomisen tuskaa. Sitten Minna rohkaisi yksinkertaiseen linjaan ja jotain sain aikaiseksi. Ehkä olen hämääntynyt surffaillessani ja ihmeteltyäni monien taitavien tuotoksia. Ehkä luovuuteni kohta taas kukoistaa :), kun saa jotain aikaan pitkän askartelutauon jälkeen.


Tämä kisukortti on oikeasti luonnonvalkoinen, skanneri imaisee ilmeisesti noista kirjaimista jotenkin tuon värin..

Ja tässä skanneri hämääntyy vitivalkoisesta paperista eikä toista tuota aivan ihanaa Cuttlen kohokuviointia kunnolla.
Kortti kummipojalle. Ihanat nämä Cuttlen Hippie-kirjaimet.


torstai 13. maaliskuuta 2008

Surffailua

Pari päivää ja iltaa on mennyt surffaillessa ja etsiessä kaikkia ihanuuksia uuteen Bigshotiin. Harmillista, että budjetti on niin rajallinen ja joutuu käyttämään voimakasta karsintaa... Ystävä (vilkutukset vaan Riitalle) yllytti vähän aikaa sitten ebayhin tutustumaan, ja nyt on sitten tutustuttu. Järkyttävän helppoa on tuo ostaminen, en voi muuta sanoa. Nyt vaan joutuu toteamaan, että odottavan aika on pitkä. Tulossa ois cuttlen kohostansseja, Hippie-kirjaimet ja jotain spellpindersejä.

lauantai 8. maaliskuuta 2008

Vieraskirja

Olisi kiva saada terveisiä :)

Lundbyn valaistus


Vihdoinkin sain aikaiseksi esikoisen nukkekodin (oma lapsuuden aikainen Lundby) alakerran valaistuksen. Alakerta on erikseen ostettava, jossa ei ole valmiina "pistorasioita" kuten itse talossa. Kauan olen pohtinut miten sen toteutan ja valolisäosapakettikin on odottanut laatikossa varmaan kesästä asti. Alitajunta se varmaan on tehnyt työtään, sillä yhtäkkiä välähti, että laitan sinne halogeenit! Porasin juuri lisälammpujen mentäviä reikiä ja työntelin ne pikkuisen pilkistämään katosta. Tämän lisäkerroksen ja itse talon väliin jää sopiva rako, johon "jatkoroikat ja lamppujen johdot mahtuvat. Sitten jatkojohdolla (myös tuossa lisävalaisinpaketissa mukana) vedin sähköt yläkerrasta alakertaan. Jes! Olen tyytyväinen, kun en joutunut edes sijoittamaan Lundbyn kalliisiin valaisimiin, jotka menevät rikki todella helposti. Eikä ne roiku nyt häiritsevästi leikkien tiellä. Nyt on LittlestPetShopien hyvä ruokailla alakerrassa kun näkeekin jotain ;).

BigShotin onnellinen omistaja

Menin sitten ja ostin Sizzixin Big Shotin. Oli tarjouksessa Sinellissä satasella. Olin jo päättänyt tilata Cuttlen, mutta kun tuo oli sopivasti tyrkyllä...

Nyt sitten etsimään sopivia stansseja meiltä ja maailmalta. Mm. Tämä mua kiinnostaisi kovasti, mutta postitus olisi halvempaa kun olisi vain noita pitkiä stansseja, eikä niissä välttämättä ollut muuta kiinnostavaa. Spellbindersit ainakin tarvin. Täytyy selvittää vaan, että tarvitseeko niitä varten jonkun lisämaton vai onnistuuko ihan noin.

torstai 6. maaliskuuta 2008

Tein säilytyspaikan nauhoille kuopuksen allergiamaitopurkista. Purkki on peltiä ja kansi muovia, johon oli helppo kirurginveitsellä tehdä nauhan mentävä reikä. Täytyy tehdä vielä lisää reikiä ja ujutella kaikki nauhat tuolta kätköistä tähän. Mutta tämä riittää mun nauhoille, ainakin toistaiseksi ;).

Penny Black


maanantai 3. maaliskuuta 2008

Paluu

Arki alkaa vähän helpottamaan ja välillä saattaa jäädä omaakin aikaa kodinhoidon ja lasten hoidon lomassa :). Heti sormet syyhyää papereiden ja leimojen luokse. Maiju se mulle vinkkasi, että askartelijat viihtyvät nyt blogimaailmassa. Joten "pakkohan" minunkin oli tällainen laittaa. Ja toivoa, että sitä omaa aikaa todella alkaa jäämään ja saa tätä päiviteltyäkin.