tiistai 8. huhtikuuta 2008

Spellbinders

Jes! Tänään ne vihdoin saapuivat. Tilasin Marcopaperilta Amerikasta spellbindersin leikkausstansseja. Spellbindersillä oli jotain toimitusvaikeuksia ja saapuminen kesti sitten reilu kolme viikkoa. Mutta hyvää kannattaa odottaa. Ja palvelu oli erittäin ystävällistä tuossa paikassa, joten viipymisestä huolimatta tilauksesta jäi hyvä mieli. Huono puoli oli se, että sinne joutui faksaamaan tai soittamaan visanumeron. Mutta sain rakkaan mieheni soittamaan, joten en joutunut itse änkyttämään ja tavaamaan ikävän pitkää sukunimeäni. Eli nämä saapuivat ( nuo ihanat varpaat ovat saapuneet jo 15 kk sitten, mutta neiti halusi ne välttämättä samaan kuvaan ;) )


Kokeilin heti perhosia, niitä ehkä eniten jännityksellä odotin, kun en ole moisia ennen nähnyt. En ole ostanut embossausmattoa, jonka periaatteessa vaatisivat tuon kohokuvion tekemiseen. Joten ei kun luovuutta peliin ja kokeilut käyntiin. Lopulta oli tyytyväinen tiimarista ostamaani huopalevyyn. Sitä kun laittoi kaksi kerrosta niin pelitti aika hyvin. Kuva on huono, mutta tykkään kyllä näistä perhosista.

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

On tainnut sitten rouvalla vähän tilauskärpänen purra *nauraa*.

Otapa tuo perhosstanssi mukaan kun tulet meille... Mulla olisi sellainen mattokin :)

krista kirjoitti...

Juuh, tuleehan tuota surffailtua ja välillä klikkailtua ostoskoriinkin...


Otan toki mukaani, voidaan vertailla perhosiamme ;)

Sabina kirjoitti...

Heips!
Kyselisin etä miten noi Spellbindersit on toiminut sulla BigShotissa? Mietin tässä et olisin stansseja itselleni tilannut mutta SP:n sivuilla väitetään että tarvitsen sitä mattoa+ joku muu osa että toimii BS:ssä...