sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Blogitapaaminen Vihdissä

Lauantaina oli tosi mukava blogitapaaminen Sirpaliinan luona Vihdissä. Meitä oli 13 korttitaiteilijaa, joista ennen olin tavannut ainoastaan Maijun. Mutta kuten olen ennenkin huomannut, yhteinen harrastus yhdistää, joten ulkopuolisen olisi ollut vaikea huomata, että iso osa meistä ei ollut ennen tavannut :). Tai sitten se vaan on niin, että kaikki korttiharrastajat vaan ovat "ihan ok" tyyppejä ;)

Tämä kortti kuvastaa hyvin päivän tunnelmaa. Iloista ja railakasta menoa.

Päivän teemana oli kuinka ollakaan värittäminen, kun kerran mestarin luona oltiin. Meno vaihtui iloisesta puheen sorinasta täydelliseen hiljaisuuteen, kun Sirpaliina demosi omaa vesivärityöskentelyään. On se vaan uskomatonta, lahjakkuus.Taava esitteli meille tekniikkaa, jolla hän luo todella ihania helmiäiskortteja. Harmi kun ei tullut valmiista kuvaa, mutta käykää ihastelemassa hänen blogissaan.

Ja Maiju esitteli öljyn käyttöä värien kanssa.

Pidettiin me välillä taukoakin tämän kuuden tunnin askartelusession välissä. Oli aikas herkkupainotteinen tarjoilupöytä :).


Ja tällaiset tuliaiset reissusta, puolessa matkassa kun oli Sinelli...

Kiitos kaikille mukavasta päivästä ja Sirpaliinalle kutsusta! Toivottavasti nähdään pian uudelleen.

3 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Kyllä askartelijat on vaan niin hyviä tyyppejä, että kaikilla on mukavaa ;-D
Nuo laittamasi linkit eivät löydä perille... jos haluat niitä korjata.

krista kirjoitti...

Kiitos Taava, nyt toimii linkitkin. Tätä se on kun yrittää blogia päivittää ennen kuin lapset on nukkumassa...

maiju kirjoitti...

Kivaa oli... Tuossa kuvassa varmaan laukaistiin se vitsi, että jokainen laittaa Sirpan värittämän kuvan blogiinsa ja kertoo vaatimattomasti, että "tällaisen sain aikaiseksi tapaamisessa".

Kivaa oli.... mun pitäisi laittaa sulle postia, mitä varmaan odotat. En ole unohtanut, mutta en ole ehtinyt. Laitan summaa varmaan huomenna.