tiistai 24. maaliskuuta 2009

Perhonen

Ei haittaa vaikka ulkona vihmoo lunta, eihän. Sehän on asenteesta vaan kiinni. Yritän kovasti tsempata itseäni, en sitten yhtään tykkää näistä takatalvista. Eilen ehdin jo ottaa fillarinkin esiin ja sitten se lumentulo alkoi :/.

Tässä näytettä mun tämän päivän "terapiasta" takaiskuun. Tumman sinistä ja beigeä, vähän valkoista piristeeksi sekä kesäisiä kukkasia ja perhonen. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee :).

Perhonen on tehty spellbindersin stanssilla. Tykkään tehdä aina näitä kaksi päällekäin niin tulee paremmin esiin. Alimmaisen teippaan kokonaan kiinni ja päällimmäisen vain kropastaan, jolloin voi taittaa siipiä koholleen.

5 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Oi kuinka kaunis. Aivan ihana!

TanjaS kirjoitti...

Ai.. että olet jälleen tehnyt upean kortin.Värit täydelliset toisilleen. Kaikki menee niin kohdalleen ettei voi parempaa toivoa. Taidan itsekkin kokeilla tuota perhos konstia - en ole saannut oikein näyttäviä perhosia.:)

Maaret kirjoitti...

Tyylikäs, niinkuin korttisi aina:) Muutenkin sulla on täysin oma tapa tehdä tavallisuudesta poikkeavia kokonaisuuksia ja ovat aina todella onnistuneita!

Raisa kirjoitti...

Tosi kaunis! Mullakin taitaa sininen kausi pukata päälle. Ai sullakin on toi päivänkakkaraleimasin, niin mullakin :)

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti ja tuo idea käyttää kahta perhosta päällekkäin on todella hyvä :)