torstai 26. maaliskuuta 2009

Iloinen postipäivä

Kaikkia ostoksia en ruukaa esitellä, mutta nyt olen niin täpinöissä, että pakko postata :).

Eilen oli postista tullut lappu, että mun Glitterpotin paketti ois noudettavissa. (Paketti tuli siis normiajassa, koska viikonloppuna klikkailin sen. Vähän oli päällimmäinen paperi revennyt, mutta hyvin oli muuten kuplamuoviin kääritty.)
Mies sen sitten lupasi tänään töistä tullessa noutaa. Ihmetteli, että mitä on sattunut, kun olin jo ovella vastassa, kun auto kaarsi pihaan. Sitten tajusi, etten tainnut olla häntä vastassa... :D

Se mitä eniten odotin on tämä:


Aivan ihanan suloinen pieni laukku. Tämän tehtävä tulee olla koristuksena keittiön pöydällä :). Ruukaan väritellä ja tehdä muita pikku juttuja keittiön pöydän ääressä ja sitten on kaikki levällään siinä. Nyt yritän keräillä nuo tärkeimmät tähän.

Ja tässä loput, jotka nekin ilahduttaa kovasti.Noita lehtileikkureita olen kovasti metsästänyt ja nyt ne on vihdoin täällä odottamassa polkijaansa. Ja tuo mielettömän kaunis pupusöpö Penny saa väkisinkin hyvälle tuulelle.

Kiitos kun sain jakaa tämän teidän kanssasisarten kanssa. Mies oli kyllä iloinen (vaiko huvittunut) seuratessaan mun ihailua ja hihkuntaa käännellessäni ja tutkiessani laukkua ym, mutta sanoi suoraan, ettei ihan taida ymmärtää...

7 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

On se ihana, täällä toisessa päässäkin kiljutaan ja nuoleskellaan;-))m

AN kirjoitti...

Ei ne miehet aina ymmärrä,mutta ymmärtäähän sen...;)

Maaret kirjoitti...

Ihanat ostokset:) Ihmetellä taas täytyy miten huonosti Glitteri pakkaa tavarat. Melkein aina, kun lähetys saapuu perille, on päälipaketti/pussi jostain kohtaa rikki, onneksi kaikki tilatut tavarat tähän asti ainakin ovat kyllä tulleet perille saakka:)
Ps. Ei niitten miesten aina tarviikaan ymmärtää meidän "tyttöjen" juttuja ja ehkä parempi niin onkin:)

Susanne kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia!! Ei meilläkään ukko aina jaksa näitä askartelujuttuja=)) Blogissani olisi sinulle jotain !

maiju kirjoitti...

Ajattele minkä pettymyksen tuotit miehellesi... kun et odottanutkaan häntä vaan sitä mitä hän toi :))))

Ihania ostoksia. Kyllä noiden kanssa taas jaksaa pienen hetken olla onnellinen :)

SannaS kirjoitti...

Ihania shoppailuja! Ja valtavan kauniita kortteja sinulla! Meillä yleensä mies katsoo innosta puhkumistani hetken hiljaa, sitten huokaisee ja toteaa: ihan kivat! ja menee menojaan. Tunne on siis hyvinkin tuttu, ja monesti todella se paketti on ovella odotetumpi kuin mies =)

Aija kirjoitti...

Ei näitä juttuja tajua todellakaan muut kuin kanssasisaret :)
Ihania ostoksia on haaviisi tarttunut. Nyt vaan odotellaan että minkälaista korttia tuosta ihanasta leimasimesta saat aikaiseksi :)))