lauantai 16. tammikuuta 2010

Hyvää alkanutta vuotta!

Minun loppuvuoteni oli todella kiireinen. Neljän lapsen perheessä joulutouhut pikkujouluineen vaativat jonkinlaista energialatausta ja siihen päälle vielä muutama tentti niin ei paljoa askartelulle jäänyt aikaa. Jonkinlaiset joulukortit sain väkerrettyä lähimmille.

Kovin paljoa en valitettavasti ole edes muiden blogeissa ehtinyt kiertää, saati kommentoida. Toivottavasti pääsen kuitenkin vielä vauhtiin ja joku eksyisi vielä tännekin :)

Muutoinkin tämä opiskelu tässä iässä ja tässä elämäntilanteessa vie aika lailla mehuja. Toisaalta täytyisi pitää kiinni tästä käsillä tekemisen harrastuksesta sillä se on ihanaa vastapainoa ja saa ajatukset muualle. Niinpä yritän taas vähän skarpata ja saada blogiakin aktivoitua.

Tänään mennään kummityttömme pikkusiskon ristiäisiin, tällaisen kortin kera.Tällaisen ihanan runon löysin jostain netistä, valitettavasti kirjoittajan nimeä en löytänyt. Teksti tuli tähän näin pienellä, saakohan siitä yhtään selkoa.


11 kommenttia:

AN kirjoitti...

Kaunis kortti ja ihana tuo runo-kun kuvaa klikkaa se aukeaa isompana ja hyvin näkee lukea--

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Herttainen kortti ja kauniita yksityiskohtia!

mummeli kirjoitti...

Tosi söpösen kortin olet tehnyt, tuo runo on aivan ihana. Hyvin näki lukea kun klikkasi suuremmaksi.

Sari kirjoitti...

Voi kun ovat ihania, runo ja kortti!

Carola kirjoitti...

Tosi suloinen ja ihana kortti, kaunis runo :)

Loreal Blondi kirjoitti...

Hellunen kortti ja tosi herttainen runo!

Maaret kirjoitti...

Ihanaa, bloggaus pitkästä aikaa. Eilen juuri pidin kädessäni sun mulle lähettämääsi korttia (varmaankin puolitoista vuotta sitten ja on edelleenkin kunniapaikalla hyllyssäni) ja samalla ajattelin, että mitähän sulle kuuluu, kun blogissasikin on kovin hiljaista.
Korttisi ihastuttava ja selkeä kokonaisuus ja kaunis on runokin.

Susa kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja runo siinä kuin piste iin päällä :)

Armiida kirjoitti...

Ihana kortti ja tuo runo myös.

maiju kirjoitti...

Kiva kun olet vähän "aktivoitunut". Ensi kerralla kun nähdään, niin voisit sitten ottaa mukaan tuon alla olevan siilileimasimen, jossa siilillä on lahjapaketti kädessään. Tahtoo siitä muutaman kuvan ;)

Santtu kirjoitti...

Tosi suloinen kortti! :)