tiistai 3. maaliskuuta 2009

Metallikoriste

Iloista tiistaita lumipyryn keskeltä. Tässä kortissa ei ole mitään kummempaa, mutta halusin esitellä ihanan metallikoristeen, jonka ebaystä tilasin. Joku tietää näille varmaan oikean nimenkin eli tällainen putki, jossa on lenkki :D. Siihen sitten liitin tällä kertaa perhosen ja pujotin satiininauhan putken läpi. Kivaa vaihtelua mun iänikuisiin rusetteihin :)
9 kommenttia:

AN kirjoitti...

Wau!! Kortti on aivan upea ja koriste myöskin,samoin kuin leimakuva! Kenen valmistama leimasin on kyseessä?? :)

Taava kirjoitti...

Mullakin on tuollainen putkilo, mutta en ole vielä ehtinyt testata. Tosin kuvio on eri. Mä ensin ajattelin sitä ikään kuin tuopiksi roikkumaan johonkin miehiseen korttiin.

krista kirjoitti...

Kiitos An! Tämä on taas niitä vuosia sitten ostettuja; silloin ei tajunnut merkata mihinkään leimafirmoja :(. Harmittaa näin jälkikäteen.

Taava: Näin huomaa kuinka luovaa kansaa me kortteilijat ollaan :D. Mulla ei tuoppi tullut mieleen, mutta kyllähän se sellainenkin on :).

Maaret kirjoitti...

Voi hyvä tavaton, mullakin on noita "tuoppeja" just viime viikolla käytin yhtä lohikäärmekortissa, silloin sujautin putkeen rullatun paperikäärön, jonka sisällä tekstiä. Tätä ideaa en olis älynnyt käyttää, mutta rohkeasti tässä ilmoitan, että tätä käytän tuotapikaa, on niin fiksu idea! Ai niin, tässähän oli tarkoitus tietenkinkorttiasi kommentoida, joten; Loistava, yksinkertainen kokonaisuus, josta ei kuitenkaan mitään puutu:) Hieno!

Raisa kirjoitti...

Taas niin hieno ja hiukan erilainen kortti, kuitenkin ihan sinun tyylilläsi. Mulle tuli tuosta "tuopista" heti mieleen Kalevalakorujen lapsikoru :)

maiju kirjoitti...

Kiitos Krista tästä vinkistä. Kiitos myös kun myit mullekin niitä :) Korumaailmassa noista käytetään nimitystä holkki. Ihanan tyylikäs kortti taas :)

Ansku kirjoitti...

Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa,että olet tehnyt todella tyylikkäitä,siistejä kortteja.Oikein kaunista katseltavaa löytyi paljon.

Susanne kirjoitti...

Todella tyylikäs kortti! Ja tosi kiva tuo metallikoriste =)

Heli Matero kirjoitti...

Tyylikäs kortti ja erittäin hyvä idea laittaa koriste roikkumaan holkista.