maanantai 2. maaliskuuta 2009

Riihimäellä

Eilen minäkin osallistuin Karitan Riihimäellä järjestettyyn blogitapaamiseen. Oli hauskaa kuten aina on ollut, kun tätä askartelevaa kansaa on lyöttäytynyt samaan paikkaan. Tosikoiksi meitä ei ainakaan voi haukkua :D. Kamerakin oli mukana, mutta valitettavan huono kuvasaldo tuli (leimakuvia sain vähän enemmän ;)). Mutta tässä pari kuvaa. Kiitos vielä kaikille, oli tosi kiva tavata!Leimasin minäkin muutamalla leimalla ja tämä on kyllä niin söpönen Penny, että pitäis itselle hankkia. Heti piti kokeilla kortiksi.


7 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Hyviä kuvia olit napannut... Omani jäi julkaisukelvottomiksi :) ensi kerralla pitää keskittyä kuvaamiseen eikä nauramiseen :)
Varmaan monella korvat soi ja pahasti tuon päivän jälkeen :)

Joo löysin stanssin aika helpollakin lopulta ja ihan OK hintaankin sitten lopulta ja pääsi heti koekäyttöön tuli meinaan tänään postista :)

Sari kirjoitti...

Oli todella mukavaa tavata! Ja leimakuvia tosiaan tuli sitten hieman enemmän kuin noita valokuvia!

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Hei, oli ihana tavata, vaikka meillä taisi jäädä jutteleminen harmillisen vähälle. Mutta joku toinen kerta lisää sitten :D

Maaret kirjoitti...

Kiitos viimeisestä, mukavaa oli taas, tai ainahan meillä on:) Leimailutaivaassa nähdään!

Maaret kirjoitti...

Unohdinpa mainita, että blogissani jonkinlaisia kuvia tapaamisesta ja taidatpa sinäkin siellä muutamassa vilahdella:)

Riituli kirjoitti...

Kiitos viimeisestä! Hienon kuvan teit tuosta nallesta. Ajatella ettei minulle itselleni välähtänyt käyttää nallea vauvaonniteluihin!

Taava kirjoitti...

Mä en saanut edes niitä leimakuvia aikaan, kun en ottanut paperia mukaan ;-D